فعالیتهای آموزشکده های فنی بایستی طوری برنامه ریزی شود که تکنیسین هایی که آموزش می بینند مهارت کافی برای کار را داشته و مهارت محور تربیت شوند.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی سراب، دکتر غلامرضا کیانی نماینده منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه ای، از آموزشکده فنی علامه امینی شهرستان سراب بازید کرد وی با بیان اینکه ۵۰ درصد کارگاه آموزشی آموزشکده علامه امینی توسط خیرین احداث شده گفت: این پروژه اخیرا جزو پروژه های ۵۰ درصدی وزارت علوم ثبت ،وبا تلاش مضاعف مصوب گردیده و مبلغ لازم برای پروژه در صورت تامین اعتبار در آینده نزدیک، شاهد احداث آن خواهیم بود.
وی در رابطه با سوالی مبنی بر برنامه های آتی دانشگاه فنی و حرفه ای در منطقه ۱ با بیان اینکه این منطقه شامل استانهای آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل ،دارای ۱۵ مرکز آموزشی با ۱۷ هزار دانشجو بوده و جزو دانشگاه های نسل سوم و کار آفرین می باشد گفت: نظر وزارت علوم و مقام معظم رهبری در مورد این دانشگاه ها مساعد می باشد.
کیانی ادامه داد: فعالیتهای آموزشکده های فنی بایستی طوری برنامه ریزی شود که تکنیسین هایی که آموزش می بینند مهارت کافی برای کار را داشته و مهارت محور تربیت شوند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری این است که نیروی کارآمد تربیت شده و صرفا تعداد بیکاران با مدارک بالا افزایش نیابد وسیاست های آموزشکده این است که خروجی این آموزشکده ها پاسخگوی دغدغه دولت و رهبری باشد.
رئیس آموزشکده فنی و حرفهای تبریزبا مثبت ارزیابی کردن بازدید ها از آموزشکده های منطقه گفت: بازدیدها به جهت لمس مشکلات ضروری است.
نماینده منطقه ۱ دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در پاسخ به سوالی دیگر در رابطه با ایجاد آموزشکده فنی دختران در سراب که چندی است بحث ها در مورد آن وجود دارد گفت: با توجه به وجود فارغ التحصیلان زیاد دختر در این منطقه، دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با ایجاد این آموزشکده در سراب نظر مساعد دارد
کیانی با بیان اینکه دانشگاه در نظر دارد از ظرفیت خالی آموزشکده فنی پسران برای پذیرش دانشجوی دختر بهره ببرد خاطرنشان کرد: ایجاد آموزشکده دختران لازمه اش عزم شهرستانی و همکاری همه جانبه مسئولین شهرستانی است که بستر را فراهم کنند که در این صورت امکان جذب دانشجو برای مهرماه سال آینده وجود دارد.