در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 6 دی 1403

مسابقه وصیت نامه سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی
(ویژه دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سراب)

مسابقه وصیت نامه سردار دلها

مسابقه وصیت نامه سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی
(ویژه دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سراب)

مسابقه وصیت نامه شهید سردار دلها

 

مسابقه وصیت نامه سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی

مسابقه وصیت نامه سردار دلها

بنام خدا

13 دیماه سالروز شهادت الگوی اخلاص و عمل ،شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست استکبار جهانی و  روز مقاومت گرامی باد.

مسابقه وصیت نامه سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی- آموزشکده فنی حرفه ای سراب

برسم یادبود به نفرات برتر جوایز و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.

مهلت شرکت در مسابقه : 3 الی 15 دیماه 1402

لطفا پس از دانلود فایل وصیت نامه و سوالات مسابقه از قسمت انتهای متن زندگی نامه در زیر همین پست ، جهت پاسخدهی به لینک زیر مراجعه فرمایید .توجه فرمایید فقط یک گزینه صحیح میباشد.                                                                                                                                         

به نفرات برتر به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.

و به پاسخنامه هایی که خارج از لینک زیر ارسال شود امکان شرکت در مسابقه وجود نخواهد داشت.

 

https://p-sarab.nus.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=8432 

زندگینامه قاسم سلیمانی (۱۳۳۵-1398 )

 

     شهید قاسم سلیمانی در 20 اسفند سال 1335 در روستای قنات ملک از توابع رابر کرمان متولد شد. او از جوانی به فعالیت های انقلابی مشغول بود، و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران درآمد. از سال 1376 فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران بود و در 13 دی ماه سال 1389 به همراه ابومهدی المهندس، فرمانده حشدالشعبی عراق، توسط نیروهای آمریکایی در بغداد به شهادت رسید.

سردار سلیمانی فرزند سوم حاج حسن و خانم فاطمه سلیمانی بود که در خانواده ای کارگری متولد شد، یک خواهر و برادر بزرگتر از خود و برادری کوچک تر از خود داشت، او پس از پایان تحصیلات ابتدایی به کرمان رفت و به بنایی مشغول شد، در سال 1353 پس از اخذ دیپلم در سازمان آب کرمان به عنوان پیمانکار به کار مشغول شد.

                        

پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1359 سردار سلیمانی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و پیش از وقوع جنگ تحمیلی با شورش کردها به مناطق غربی کشور رفت، با پایان یافتن شورش ها به کرمان بازگشت و فرمانده پادگان قدس کرمان شد، بعدها با شروع جنگ به آموزش گردان های سپاه کرمان پرداخت و با همراهی آنان به جبهه های جنوبی کشور رفت.

سردار در سال 1360 با حکم محسن رضایی -فرمانده وقت سپاه پاسداران- فرماندهی تیپ 41 ثارالله را برعهده گرفت، که شامل نیروهای کرمان، زاهدان و سیستان و بلوچستان می شد. تیپ ثارالله، به تیپ خط شکن معروف بود که در عملیات‌های نصر ۴، نصر ۵، کربلای ۱، کربلای ۴، کربلای ۵، بدر، خیبر، والفجر ۱، والفجر ۳ و والفجر ۴، عملیات رمضان، بیت‌المقدس و بیت‌المقدس ۷، فتح‌المبین و طریق‌القدس حاضر شد که از عملیات های مهم دوران دفاع مقدس محسوب می شوند.

پس از پایان جنگ تحمیلی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و با باندهای قاچاق موادمخدر در مرز ایران و افغانستان به مبارزه پرداخت، سردار علی قاسمی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی، در این باره می گوید: "زمانی اشرار منطقه را ناامن کرده بودند تا جایی که در جاده بیرجند - قاین چند نفر از مردم را گرفته بودند و در محور بیرجند به زاهدان هم شب کسی جرات تردد را نداشت. اما سردار سلیمانی این محور را بعد از ۶ ماه امن کرد. آن موقع که مردم از اشرار می‌ترسیدند، او از مرز تایباد تا زابل و زاهدان به دیدن مردم رفت و به همه قول داد که امنیت را برقرار خواهد کرد".

سردار سلیمانی در سال 1376 با حکم فرمانده معظم کل قوا  پس از سردار احمد وحیدی، دومین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران شد، در این مدت وی نقش کلیدی در خاورمیانه به ویژه در بیداری اسلامی در منطقه ایفا کرد.

در سال 1389 سردار سلیمانی از سوی آیت الله خامنه ای، فرمانده کل قوا با یک درجه ارتقا به درجه سرلشگری رسید، و رهبر انقلاب او را "شهید زنده" نامید.

این شهید بزرگوار نقشی اساسی در تقویت گروه های مبارز فلسطین و نیروهای حزب الله لبنان داشت، و پیروزی این گروه ها در جنگ 33 روزه و 22 روزه غزه در مقابل رژیم صهیونیستی شاهدی بر حضور و نقش آفرینی سردار سلیمانی است.

از مهمترین فعالیت های سردار سلیمانی حضور در عراق و سوریه و نقش آفرینی غیرقابل انکار در پایان کار داعش در خاورمیانه است. سردار سلیمانی در مدت حضورش علیه داعش، در عراق و سوریه در آزادسازی مناطقی مانند "تکریت"، "جرف‌الصخر"، "موصل"، حفظ "سامرا" و "کربلا" از چنگ داعش، جلوگیری از سقوط اربیل و... در عملیات «ام‌المعارک» نقش محوری را ایفا کرد.

سردار بزرگ اسلام در نامه ای به رهبر معظم انقلاب پایان داعش را اعلام کرد و در بخشی از آن نوشت: "حقیر به‌عنوان سرباز مکلف‌شده از جانب حضرت‌عالی در این میدان، با اتمام عملیات آزادسازی ابوکمال آخرین قلعه‌ی داعش با پایین کشیدن پرچم این گروه آمریکایی-صهیونیستی و برافراشتن پرچم سوریه، پایان سیطره‌ی این شجره‌ی خبیثه‌ی ملعونه را اعلام می‌کنم. " بعد از این موفقیت در اسفند 1397 نشان عالی ذوالفقار -بالاترین نشان نظامی ایران- توسط فرمانده کل قوا به ایشان اعطا شد. مطابق با آئین‌نامه اهدای نشان‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، این نشان به فرماندهان عالی‌رتبه و رؤسای ستاد‌های عالی‌رتبه در نیرو‌های مسلح اهدا می‌شود که تدابیر آن‌ها در طرح‌ریزی و هدایت عملیات‌های رزمی موجب حصول نتایج مطلوب شده باشد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سردار حاج قاسم سلیمانی نخستین کسی است که این نشان را دریافت کرده است. ایشان تا پیش از دریافت این نشان سه نشان فتح  را هم از دستان فرمانده معظم کل قوا دریافت کرده بودند.

 

خادم حرم امام رضا علیه السلام:

سردار حاج قاسم سلیمانی در تیر ماه 1393 با حکم تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام -آیت الله سیدابراهیم رئیسی- مفتخر به دریافت نشان افتخاری خادمی حضرت امام رضا علیه السلام شد.

 

زندگی خانوادگی:

حاج قاسم در جوانی ازدواج کرد که حاصل آن 4 فرزند است، دو دختر که نام یکی از آن ها زینب و دیگری فاطمه است، و دو پسر ایشان حسین و محمدرضا نام دارند.

شهادت:

13 دی ماه 1398 حاج قاسم سلیمانی بعد از 4 دهه مجاهدت توسط موشک های لیزری پهپاد آمریکایی به همراه ابومهدی المهندس، فرمانده حشدالشعبی عراق ، سردار پورجعفری رئیس دفتر شهید سلیمانی، شهید وحید زمانی نیا و شهید هادی طارمی و شهید محمدرضا الجابری رئیس تشریفات حشد الشعبی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.

 

پس از تشییع پیکر شهید سپهبد سلیمانی به همراه دیگر شهدا در عراق مردم قدرشناس ایران با استقبال گسترده از فرزند شجاع خود در مشهد، تهران، قم و کرمان پیکر این شهید بزرگوار را تشییع کردند و مطابق با وصیت شهید در کرمان به خاک سپردند. برآوردها نشان از آن دارد که حدود 25 میلیون نفر در تشییع پیکر این شهید بزرگوار حاضر شدند.

 

پیام رهبر انقلاب به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملّت عزیز ایران
!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سال‌ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سال‌ها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیّة‌الله ارواحنا فداه و به روح مطهّر خود او تبریک و به ملّت ایران تسلیت عرض می‌کنم. او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوّه‌ی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ی دوستان و نیز همه‌ی دشمنان بدانند خطّ جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است، ولی ادامه‌ مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

ملّت ایران یاد و نام شهید عالی‌مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام می‌کنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت می‌گویم.